Продавець Avoos'ka - магазин для Вашого дому та комфорту,) розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3403 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробити Ваше замовлення або повідомлення. Ваша заявка буде оброблена з 10:00-18:00 наступного робочого дня.

Авоська - магазин для Вашого дому та комфорту,)
+380 (97) 488-52-26
Кошик

Сушарки для овочів і фруктів

Про користь сушених фруктів і овочів знають багато: кількості корисних компонентів і біологічно активних речовин у висушених продуктах набагато більше, ніж у свіжих. Вони багаті на вуглеводи, органічні кислоти, мікроелементи (магній, кальцій, залізо), а також на ряд вітамінів: А, В6, В12, С, D.

Оптимальний варіант - готувати сухофрукти і сухоовощі у спеціальної сушарці. Все, що потрібно, - купити якісні продукти, промити і викласти в електросушарку.

Такий спосіб шкідливих і небезпечних для фруктів найкраще зберігає їх аромат і смак, а також запобігає появі мікробів і бактерій при зберіганні. Але, перш, важливо визначитися з вибором сушарки.

  • Інфрачервоні;

  • Конвективні.

Їх головна відмінність полягає в методі висушування.

Інфрачервоні сушарки

Принцип роботи такий висушують машини ґрунтується на сушінні продуктів методом інфрачервоної обробки продуктів при низькому температурному режимі (близько 50⁰С). Зниження температури кипіння соку в овочах і фруктах відбувається за рахунок зниження тиску в камері. Кошти, виділені в процесі кипіння соки видаляються завдяки горизонтальному продування між лотками, над кожним з яких знаходяться блоки інфрачервоних нагрівачів.

Конвективні машини також добре підходять для висушування продуктів с / г і в'ялення м'яса, риби. Сушка продуктів відбувається завдяки гарячому повітрю або перегрітого пару або іншому носієві тепла, який здатний прогрівати не тільки рідину, а й повністю сам продукт. В процесі обробки волога випаровується, а пари несуться сушильним агентом. Висушування відбувається приблизно за 12 годин. Через те, що температурний режим в камері значно перевищує температуру продукту, конвективная сушарка хоч і зберігає корисні властивості, але у відносно меншому співвідношенні ніж інфрачервона.

А яка саме потрібна Вам, ви можете переглянути в нашому інтернет магазині.А якщо у Вас залишилися питання, наші менеджери з радістю дадуть на них відповідь.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner