Сковороди вок (WOK)
Приготування в вок - це швидке обсмажування невеликої кількості овочів, м'яка м'яса або риби на сильному вогні, що дозволяє використовувати зовсім трохи олії і зберегти цінні речовини. У незвичайної за формою китайської сковороді вок в лічені хвилини готуються страви, що містять мінімум жирів і максимум вітамінів.
Сковорода вок - неодмінно глибока, конічної форми - виготовляється з високоякісних матеріалів, які уникають контакту з їжею. Чавунні, з анодованого алюмінію, нержавіючої сталі, з сучасними антипригарним покриттям - QuanTanium, біокераміка - дозволяють наблизити процес приготування до ідеального.
У комплекті зі сковорідкою, як правило, є напівкругла решітка, яка кріпиться на половину сковороди, щоб класти на неї приготовлений продукт. Вок може мати одну довгу ручку або на додачу до неї ще одну круглу або дві. Це для зручності перемішування. А за якість прожарювання можна не турбуватися: у сковороді з круглим дном тепло від вогню поширюється рівномірно. Швидкий нагрів, рівномірний розподіл і тривале збереження тепла - основна перевага сковорідок вок. Готуючи в воке, необхідно всі інгредієнти постійно перемішувати на великому вогні, конічна форма сковороди спрямовує всі складові в центр, до джерела спека. Тепер головне - швидкість смаження. Чим швидше ми обсмажити свинину, овочі або рибу, тим вірніше збережемо їх вітаміни і амінокислоти. М'ясо при цьому треба порізати тонко і дрібно, поперек волокон, краще замаринувати, вогонь під сковорідкою зробити максимальний і все дві хвилини не відходити від плити, неодмінно помішуючи вміст і стежачи, щоб не підгоріло. Через те, що продукти в вок постійно струшувати, використовується дуже мало масла, і страви виходять менш жирні.
Завдяки швидкому обсмажування продукти зберігають аромат, овочі залишаються хрумкими.
- 1 270 ₴Немає в наявності+380 (97) 488-52-26АдміністраторKM-4258MR