Турки для кави
Приготувати справжню каву по-турецьки дозволяють правильно вибрані кавові турки, дотримання технології варіння і рецептури. Тільки в такому поєднані отриманий напій буде відрізнятися незабутнім насиченим смаком, передавати заряд бадьорості і гарного настрою, в ньому збережуться всі містяться в обсмажених зернах ароматні речовини. Пристосування для приготування натуральної кави відрізняються широким асортиментом, не володіючи певними знаннями, можна легко помилитися з вибором і розчаруватися в покупці.
Сучасні джезви відрізняються різноманіттям форм, але більшість з них не роблять каву краще. Самий ароматний напій як і раніше можна отримати тільки приготуванням в класичній турці, що має:
Розширення, в яке переходити вузька горловина, яка виконує функцію уловлювання піни (чим воно об'єднання об'ємніше, тим краще);
- Звужене горлечко, що запобігає випаровування летючих ефірів, що наділяють напій особливим смаком і ароматом;
- Конічної форми, що забезпечує осідання гущі, мінімальне піноутворення і його концентрацію у вузької частини турки;
- Широке дно, що сприяє рівномірному нагріванню посуд і міститься в ній рідини.
Дійсним цінителям кави відомо, що правильний вибір турки - гарантія відмінного смаку і аромату.
- 1 350 ₴1 012,50 ₴В наявностіAR0706CM
- 1 043 ₴Немає в наявності+380 (97) 488-52-26АдміністраторFA-5450-1
- 1 241 ₴Немає в наявності+380 (97) 488-52-26АдміністраторFA-5450-3
- 876 ₴Немає в наявності+380 (97) 488-52-26АдміністраторFA-5450-4