Бутербродниці
Практично у кожного сніданок складається з ситного і смачного бутерброда, який можна швидко з'єднання їсти з чаєм або кавою. Однак звичайні сухі і холодні сендвічі, приготовані на швидку руку - це вже пережиток минулого. У наш час можна за лічені хвилини зробити справжній кулінарний шедевр, який нічим не відрізняється від ресторанних страв. У цьому допоможе бутербродниця, яка дозволяє експериментувати зі стравами, придумувати нові рецепти і насолоджуватися гарячим сендвічем з хрусткою скоринкою. Як в наш час виглядає цей прилад? Які його особливості? Які типи виробів бувають?
Мініатюрний і стильний корпус, багатофункціональність і комфорт в готуванні - такими словами можна описати сучасні бутербродниці. Це пристрій, який дозволяє приготувати ароматні й хрусткі сендвічі, при цьому значно заощадити час на процес.
Чи можна значно урізноманітнити раціон за допомогою бутербродниці і чи не буде такий пристрій лежати без діла після парі використань? Широкий вибір солоних і солодких начинок для сендвічів, слойок і міні піц, а також простота їх приготування гарантують, що прилад однозначно стане затребуваним придбанням. До того ж куди приємніше з'єднання їсти на сніданок гарячий і смачний бутерброд, а не звичайний, або ж взяти його на роботу або навчання. Для тих, хто сидить на дієті, можна злегка підсмажити дієтичні хлібці.
Якщо виділити головні переваги Сендвічниці, варто згадати про такі чинники:
- Простота у використанні, догляді та зберіганні приладу.
- Вдале доповнення до інтер'єру єру.
- Максимальна безпека.
- Економія часу.
- Можливість готувати здорову їжу: при бажанні можна злегка змастити хліб маслом, або ж трохи скропити їм для утворення скоринки.
Варто врахувати, що якщо випікається цілісний бутерброд з начинкою, такі як сир, вона сама оживляти блюдо і зробить його ситним і соковитим. Прилад максимально стискається з двох сторін, тому хліб прожарівается рівномірно і швидко, його не доведеться перевертати.
В основному прилад має дві лампочки:
- Перша - червоного кольору. Вона спалахує відразу після того, як виріб підключено до живлення.
- Друга - зеленого кольору. Загориться після того, як прилад досить розігріється.
Вона іноді регулярно включається знову, так як багато Сендвічниці автоматично підтримують температуру. У деяких моделях така лампочка сповіщає про готовність страви. Також є прилади, які мають звуковий сигнал: він сповістить, що їжу пора виймати, і вона повністю присмажився. У дорогих моделях є і таймер, який вказує час, який знадобиться для готування. Якщо у приладу є дисплей, він контрастно висвічує основні процеси.