Продавець Avoos'ka - магазин для Вашого дому та комфорту,) розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3401 відгук
Авоська - магазин для Вашого дому та комфорту,)
+380 (97) 488-52-26
Кошик

Фондю

Фондю - це апетитне швейцарське блюдо, яке зараз смакують в кожному куточку світу. Готують його з допомогою однойменного вироби - фондюшниці або какелон. Оригінальне і стильне, воно допоможе ефектно прийняти гостей, зробити романтичну вечерю другий ополоник, повеселити друзів. Як виглядає фондюшниця? Які бувають віді цього виробу? Які страви можна приготувати з її допомогою?

Щоб зрозуміти всю суть цього романтичного і незвичайного вироби, потрібно зануритися в його історію. Подейкують, що його придумали пастухи в Швейцарії, Альпах, які пасли овець. Одного разу, коли їжа початку черствіти, один з них вирішив її оживити, взяв казанок, і розплавив в ньому сир з вином. Сидячи навколо багаття, вони насолоджувалися смачними стравами на природі. Зараз різноманітність можливих рецептів куди ширше:

  • Кілька видів сирів, розплавлених з вином.
  • Розплавлений шоколад, в який Макао фрукти.
  • М'ясо, яке готується на бульонной основі.
  • Риба або морепродукти, які киплять в рослинному маслі.

На вигляд фондюшниці - це компактний корпус з підігрівом в нижній частині, який розміщується на підставку. До нього може додаватися обертовий диск карусельного типу, завдяки чому кожен гість легко дотягнеться до потрібного соусу. Соусниці кріпляться до отворів в каруселі. Виготовляється ця частина з дерева, пластика, металу.

У самій гущавині і будуть відбуватися приготування. У неї поміщається шоколад, сир, бульйон або масло, які киплять або плавляться під високими температурами. Також в комплект входять спеціальні виделки, на які нанизуються продукти. Смороду маку в вміст, в результаті чого виходить смачний десерт або перекус.

Готування максимально просте: поки в котлі плавитися продукт, кипить масло або бульйон, можна веселитися і спілкуватися з друзями. Тільки вміст розплавиться або закипить, кожен бере свою вилку, нанизується на неї їжу (це може бути м'ясо, булочка, фрукти, на що тільки вистачить фантазії), а потім вмочує її в чашу. Також поруч можна поставити соусниці, щоб завершити смак ароматними приправами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner