Хлібопічки
Багато моделей призначені не тільки для випікання домашнього хліба. Крім хліба, тут просто готувати випічку і навіть смачні джемі.
За набором основних функцій всі хлібопічки приблизно однакові, але існує ряд нюансів, які можуть значно вплинути на ваш вибір.
- Потужність приладу. Показник потужності у хлібопічок в межах 450-1150 Вт. Однак більшість моделей випускаються з потужністю 500-550 Вт. Така техніка споживає мінімум енергії, при цьому дозволяє приготувати дивовижний хліб.
- Максимальний обсяг випічки — від 750 м до 1600 м хліба. У відгуках клієнти пишуть, що найкомфортніші ті, що дозволяють приготувати 1 кг випічки.
- Форма відсіку для випічки:
● прямокутна,
● кругла,
● квадратна.
Тут все залежить від ваших особистих переваг. Хоча, якщо плануєте готувати джемі, краще купити хлібопічку з круглою формою для випічки. Таку форму набагато легше очищати від залишків продукту.
- Кількість тістомісів. У каталозі є моделі з одним або двома тістомісами. В обох варіантах тісто добре вимішується, просто наявність іншого тістоміса прискорює процес.
- Матеріал корпусу. В основному це пластиковий або комбінований корпус (метал і пластик). Дана характеристика не настільки важлива через те, що всі основні процеси відбуваються всередині техніки.
- Кількість програм. Максимальна кількість програм не перевищує 25. Для домашнього користування буде досить печі з 12-19 програмами.
- Тип управління:
● кнопкове,
● електронне,
● сенсорне.