Молотки для м яса
Щоб приготувати соковиті відбивні або м'ясні пальчики, практично кожна господиня має в своєму арсеналі спеціальні молотки. Деякі моделі оснащені тендерайзери - поверхня укомплектована гострими голками, які проколюють продукт і робить його м'яким м'якше. Особливою популярністю користуються вироби з рельєфною площиною, вони надають продукту малюнок. Відрізняються ці девайси матеріалом: дерев'яна яні - екологічні, підходять для курки або індички, але для того щоб запобігти вбирання сторонніх запахів, необхідно скористатися пакетом або плівкою; металеві - ідеальні для свинини і іншого жорсткого м яса, їх перевагою є довгий термін експлуатації; пластикові - до плюсів можна віднести невелику вагу, що надає зручність при використанні. Молоток для м яса найчастіше з нержавіючої сталі, має шипи або голки. На професійній кухні ресторану або їдальні можна часто зустріти великий молоток для відбивних, відбивання м яса, розм'якшення м яса.