Чавунні сковороди
Посуд з чавуну в умілих рук є чудовим інструментом для приготування різноманітних страв. Чавун за рахунок своєї низької теплопровідності і великої теплоємності порівняно повільно нагрівається, але відмінно зберігає високу температуру після нагрівання. Чавунний посуд нагрівається до набагато більш високих температур, ніж алюмінієвий, що необхідно для смаження і, особливо, для приготування страв на грилі.
Слід пам " ятати, що чавун досить крихкий матеріал, тому такий посуд не можна упускати, тому що від удару об підлогу він може розколотися. При цьому він абсолютно не боїться перегріву і не схильний до деформації. А ще чавунний посуд вимагає особливого догляду та спеціальної підготовки до експлуатації
- 780 ₴Немає в наявності+380 (97) 488-52-26Адміністратор4805