Капучінатори
Домашній капучинатор - це, звичайно, не предмет першої необхідності. Альо якщо ві любите пити вранці каву, особливо капучіно з ніжною молочної пінкою, то це саме те, що вам потрібно, щоб зробити ранковий кавовий ритуал ще більш приємним і забезпечити собі гарний настрій на весь день.
Капучинатор - це спеціальна насадка, яку приєднують до парової трубці кавомашини. Пар для збивання молока утворюється в окремому бойлері або за допомогою окремого нагрівального елементу в складі основного бойлера (в залежності від моделі кавомашини). Потім пара під тиском подається в парову трубку.
Ємністю для збивання молока зазвичай служити пітчер - спеціальний глечик. Він може бути сталевим, порцеляновим і навіть пластиковим. Але найбільшою популярністю у бариста користуються Пітчери з нержавіючої сталі.